Modul padlóburkolatok

Mi a modul padlóburkolat?

A PEBACO Kft.®  által forgalmazott, itt bemutatott padlóburkolatok praktikus, kreatív, gyors burkolást tesznek lehetővé, akár a meglévő padlóburkolatra, a bontási munkálatok mellőzésével. Széles, minden igényt kielégítő választék áll rendelkezésre, a vásárlás mellett lehetőség van kölcsönzésre is, illetve kiszállítási szolgáltatásunk is igénybe vehető.

A modul rendszerű burkolólapok segítségével saját kezűleg, gyorsan, könnyedén befedheti padlózatát, attraktívvá, kényelmessé téve azt, történjen az ideiglenes lerakással vagy végleges fedési céllal.

A padlólapokat szilárd felületre ajánlott lerakni. A lapokat egyszerűen, összepattintással építheti össze. Az eredmény egy, úgynevezett „moduláris” rendszerű padlófedés, melyet igény szerint mobilizálhat, raktározhat, magával vihet, átalakíthat, bővíthet.

Termék jellemzők

Patentszemekkel illeszthető burkolólap

Felhasználóbarát

Környezetkímélő

Gyors, könnyű lerakás

UV-ellenálló

Nagyfokú terhelhetőség

Magas szakítószilárdság

Mobilizálható

Csúszásmentes

12 év szavatosság

További felhasználási területek

Terasz, erkély

Kerti medence,
szauna

Rendezvény-helyszín

Raktárak, csarnokok

PPC Modul padlóburkolat

A PPC Modul padlóburkolatot ajánljuk használtra garázsokban, üzlethelyiségekben, teraszokon, erkélyeken, műhelyekben, kiállításokon, bemutatótermekben, repülőgép hangárokban, és még számtalan területen, kereskedelmi és magán célra. Felhasználóbarát, modern padlózat, mely környezetkímélő alternatíva más padlókezelési technológiával szemben.

 

A PPC műanyag padlóburkoló a legjobb választás minden típusú járófelület fedésére. A modul rendszerű burkolólapok segítségével sajátkezűleg, gyorsan, könnyedén befedheti padlózatát, attraktívvá, kényelmessé téve azt, történjen az ideiglenes lerakással vagy végleges fedési céllal.

A padlólapokat szilárd felületre ajánlott lerakni. A lapokat egyszerűen, összepattintással építheti össze. Az eredmény egy, úgynevezett „moduláris” rendszerű padlófedés, melyet igény szerint mobilizálhat, raktározhat, magával vihet, átalakíthat, bővíthet.

A műanyag burkolat rendszer tökéletesen alkalmazható garázsokban, műhelyekben, üzlethelyiségekben, erélyeken, stb. A műanyag modul rendszerű padlólapok a legtökéletesebb ár-érték ajánlat az epoxy vagy egyéb kenéssel felhordható anyagokkal szemben. A műanyag padlófedést akár egy nap alatt összeállíthatja, de részekben, megszabott időintervallumokban is megvalósíthatja a végleges kialakítást. Nincs szükség ragasztásra, fugázásra, nincs por, koszolás, mint a többi padlóburkoló lerakása esetén.

A műanyag padlólapokat környezetbarát anyagokból, környezetbarát eljárással gyártják, újrahasznosított, UV-ellenálló polipropilén műanyagból. Adalékanyagok segítségével a termék magas szakítószilárdsággal, antisztatikus, kopásálló tulajdonsággal rendelkezik.

Tökéletes megoldást kínál nagy igénybevételű padlóburkolatokhoz. A műanyag burkolólapok gördülő terhelhetősége rendkívül magas, akár tehergépkocsik súlyát is képes elviselni károsodás nélkül, valamint ellenáll olajnak, benzinnek és minden más járművekben előforduló folyadéknak.

A PPC modul burkolat antibakteriális felülete penészedés mentes. A műanyag padlóburkolat csúszásmentes, könnyen tisztántartható és kellemes környezetet kölcsönöz munkahelyének, raktáraknak, lakótereinek.

A PPC műanyag padlólapokra 12 év szavatosságot vállalnak. A termékek több stílusban és színben kaphatók. Használja a burkolólapokat garázsokban, üzlethelyiségekben, teraszokon, erkélyeken, műhelyekben, kiállításokon, bemutatótermekben, repülőgép hangárokban, és még számtalan területe, kereskedelmi és magán célra.

ABS Modul padlóburkolat

Amennyiben gyors, praktikus megoldást keres külső terek ideiglenes burkolására, a PEBACO Kft.® az általa forgalmazott ABS Modul Padlót ajánlja figyelmébe. Ezen termékek kínálatunkból megvásárolhatók, bérelhetők, illetve lehetőség van használt padlóelemek megvételére is.

 

Kültéri rendezvények esetében szükségessé válhat az ideiglenes burkolat kialakítása a talaj egyenetlenségei miatt, biztonsági intézkedések részeként, környezetvédelmi, de akár esztétikai okokból is fontos lehet egy homogén padlófelület rendelkezésre bocsátása. Tökéletes megoldást nyújthat minderre ez a különleges burkolóanyag, aminek telepítése nem igényel szakértelmet, plusz anyag, ragasztó, eszköz használatot, zsanéros illeszkedésének köszönhetően lerakását követően azonnal igénybe vehető.

Mivel az ABS modul padlóburkoló elemek erős, ütésálló anyagból készülnek, ezért akár extra nagy megterhelésnek is kitehetők. Bármilyen felületre alkalmazható, rendkívüli védelmet nyújthat a már meglévő környezet, fű, kövezet, természet megóvása érdekében.

Kivitelezésének eredménye a tartósság, ami által többszöri használata válik lehetővé. Könnyű, fröccsöntött anyagból készült elemei egyszerűen, akár egy szőnyeg feltekerhetők, tekercsekben szállíthatók, raktározhatók.

Csúszásmentes felületének köszönhetően esős, havas időben is biztosíthatja a tiszta, stabil, biztonságos környezetet. Több szín választásának lehetősége rugalmas, kreatív megoldást nyújthat az igénybe vevő számára.

A fentiek alapján az ABS modul padlóburkolat kiváló megoldás lehet ideiglenes utak, járdák kialakításakor, sátorpadlóként, teraszok, rendezvények burkolataként. Használatát javasoljuk esküvőkön, kiállításokon, katonai helyszíneken, kültéri vásárokon, mobil kórházak telepítésénél, kerekesszék használatának biztonságossá tételéért, bármilyen természetben megrendezésre kerülő eseménynél.

PVC Modul padlóburkolat

A PVC Modul padlóburkolat össze- és szétpattintható ReClip rendszerű padlóburkolat, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan, tisztán, saját kezűleg is kialakíthassuk a kívánt felületet. Szinte bármilyen szilárd padlófelületre lerakható, mint például fa, beton, kerámia, linóleum, stb., megoldást nyújt a sérült, töredezett padló újraburkolására bontás nélkül, tisztán, egyszerűen.

 

Ez a PEBACO Kft.® által forgalmazott környezetbarát padlóburkoló rendszer a tökéletes megoldás azok számára, akik akár ideiglenes, akár végleges burkolatot kívánnak létrehozni már meglévő vagy új alapok fedésére.

Össze- és szétpattintható ReClip rendszerű padlóburkolat, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan, tisztán, saját kezűleg is kialakíthassuk a kívánt felülelet. Ennek a rendszernek további előnye, hogy bármikor felszedhető, újra lerakható, cserélhető, a mozgatható színes elemek segítségével változatos látvány biztosítható, alakítható.

Nincs szükség ragasztóra, a padlórendszer vízzáróvá műanyag, hegesztett illesztéssel tehető. Újrahasznositott műanyagból készül, modul rendszerű, többcélú felhasználást tesz lehetővé.

Szinte bármilyen szilárd padlófelületre lerakható, mint például fa, beton, kerámia, linóleum, stb. A ReClip megoldást nyújt a sérült, töredezett padló újraburkolására bontás nélkül, tisztán, egyszerűen.

Alkalmas járólapnak, de nagy teherbírásának köszönhetően járművel is ráhajthatunk. Ezért külső terek ideiglenes vagy végleges padlózatának fedése válik lehetővé, például teraszok, esküvői vagy egyéb társasági rendezvények, kiállítások, kertrendezés esetében.

Erős, könnyen kezelhető anyagának hála műhelyek, garázsok padlójának egyszerű, gyors burkolására is használható.

A nagy színválasztéknak és a három választható felület típusnak köszönhetően a belső terekben esztétikus, kreatív padló kialakítására ad lehetőséget. Könnyen tisztítható felülete miatt különösen ajánlott gyerekszobák, játszószobák, óvodai termek színes padlóburkolatának, de praktikus és szép megoldás lehet előszobák, nappalik, étkezők, konyhák burkolására is.

Igény esetén a kiszállítás mellett a PEBACO Kft.® a kivitelezési, telepítési munkálatokban is rendelkezésre áll. 

PE Modul padlóburkolat

A PE Modul padlóburkolatok segítségével sportágtól függően bármilyen sportpálya összeállítható, például tenisz, tollaslabda, kézilabda, stb., illetve egyszerű, gyors megoldás lehet vizes helyiségek (zuhanyzó, szauna, medence környék, stb), illetve hobby-helyiségek, erkélyek, teraszok burkolására.

 

A PE műanyag padlóburkolat a legjobb ár-érték kategóriájú termék a modul padlók körében. A műanyag padlólapok rácsos szerkezetűek, így a padlóra kerülő víz ideiglenes elvezetése jól megoldható. Ezen tulajdonságának köszönhetően széles körben használják teraszok, erkélyek burkolására. Továbbá horgászok, hajósok, motoros sporthajó-, vitorlás tulajdonosok alkalmazzák a hajók padlójaként kiegészítésként. A műanyag rács szerkezetű burkolat felülete csúszásmentes, enyhén érdesített felületű a biztos állást könnyítve akár vizijárműveken is. A műanyag padlólapok a rácsos kialakításnak és a 2cm vastagságuknak köszönhetően a port, koszt, vizet elvezetik és a járofelület alatt tartják tisztításig. A teraszok és az erkélyek praktikusan szezon idejére esztétikus és praktikus burkolatot kaphatnak ideiglenesen. A szét- és összepattinthatóság gyors, kényelmes telepítést, bontást, tárolást tesz lehetővé. Vizi járművek közül ajánlott evezős csónakok padlójaként, ladikok padlójaként, motorcsónakok padlóburkolataként, vitorlások dekkjeként, sétahajók burkolataként, de akár uszájok nagy felületén is alkalmazni esztétikai, biztonsági, praktikussági célból a műanyag PE padlóburkolatot.