Műanyag lambéria

Ez a műanyag lambéria már nem az a műanyag lambéria

Bizonyára sokan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a műanyag lambéria kezdetben megjelent a hazai piacon. Praktikus volt, és sokan kedvelték, de ezen kívül sok jót nem lehetett elmondani róla. Valóban mindennek nevezhető volt, csak esztétikusnak nem. A mai napig vannak, akiknek első hallásra a legkevésbé az elegancia, a stílus, az esztétikus megjelenés fog eszébe jutni, amikor a műanyag lambéria elhangzik. Azonban napjainkban a modern technológiával előállított műanyag lambéria már köszönő viszonyban sincs azokkal a korábbi darabokkal. A széles színválasztéknak, a korszerű anyagösszetételnek, a textúrának, a felületkezelésnek köszönhetően napjainkban már a műanyag lambéria is lehet stílusos, kialakítható vele egy esztétikus tér, ha ezt megfelelően telepítjük, és a megfelelő gyártótól, forgalmazótól szerezzük be.

Egy jó műanyag lambéria praktikus

Természetesen cél, hogy a megjelenése esztétikus legyen, azonban nem szabad elfeledkezni a műanyag lambéria elsődleges funkciójáról. Sokszor ma már a tárgyak praktikuma háttérbe szorul az esztétikummal szemben, itt azonban ez meg sem tud történni. Miért? Mondhatnánk, hogy a jó minőségű műanyag lambéria ápol és eltakar. Persze az elsődleges funkciója az alatta található felületek védelme. Az általunk forgalmazott műanyag lambéria ütés- és kopásálló. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas olyan háztartásokban, ahol gyerekek is vannak. Konyhákban, vizes helyiségekben is igen kedvelt és praktikus megoldás. Ajánlott a lakóingatlanokon túl természetesen ipari környezetben is, mindenütt ahol zsúfolt terek vannak, raktárakban üzletekben, de a hihetetlenül jó tulajdonságai miatt egészségügyi intézményekben és élelmiszeripari egységekben is nagyon jól helyt áll. Természetesen itt nem az esztétikára tevődik a hangsúly. Még vizesedő, párás helyeken is alkalmazható, hiszen a műanyag lambéria ellenáll a gőznek és penészesedésnek is. Ha valamilyen okból mégis sérülne, akkor könnyen cserélhető vagy javítható. 

A praktikum után jöjjön egy kis esztétikum

A kínálatunkban szereplő műanyag lambéria valamennyi típusa széle szín és textúra választékkal rendelkezik. Mivel a különleges és praktikus lambériáink anyaga látványos, szép, 100%-os csempe hatást eredményez, valamint a burkolat illesztései vízmentes zárást biztosítanak, ezért ajánlott a használata konyhák, fürdőszobák, zuhanyozók falának burkolásához is. Mivel a műanyag lambéria kínálatunk nagy szín és textúra választékkal áll rendelkezésre a tervezésnél, így igazán kreatív, variálható, esztétikus megoldást nyújt.
Esztétikus megjelenést biztosít falra és mennyezetre egyaránt. Az általunk forgalmazott műanyag lambéria mindenképpen ajánlott mennyezetek, szobák, egyéb helyiségek burkolásához, ha például az a cél, hogy tökéletesen fa hatású, ám mégis könnyen tisztán tartható felületek kerüljenek kialakításra.

Olyan sok jó tulajdonsága van, hogy nem is tudjuk valamennyit felsorolni!

Kezdve a variálhatóságtól az egyszerű, gyors kivitelezésig. De emellett a műanyag lambéria nagy előnye, hogy bármikor bővíthető, változtatható. Adunk egy rövid felsorolást az általános tulajdonságokból, természetesen a teljesség igénye nélkül:

  • vizes helyiségekben, konyhákban (és itt az éttermek konyhája is értendő) 100% csempe hatást tud biztosítani,
  • faburkolat hatást is biztosíthat,
  • bontás nélkül lehet felújítani,
  • ‘csináld-magad’ megoldás, mert egyszerű vele dolgozni,
  • könnyen variálható,
  • nagyon könnyű tisztán tartani,
  • egyszerűen bővíthető,
  • nagy szín és textúra választékban elérhető,
  • kreatív,
  • és nem utolsó sorban időtálló

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését akár magánszemélyként, akár valamelyik említett iparág képviselőjeként, keressen bennünket bizalommal. Tanácsadással is segítünk!

Műanyag lambéria
termék jellemzők

Fal és mennyezet panel

Különleges előnyök

Karcmentesség

Időtálló megoldás

Higiénia

Törés-, ütésállóság

Tiszta és gyors kivitelezés