Gumi burkolat

Mi a gumi burkolat?

A PEBACO Kft.® által forgalmazott gumitéglákat, gumilapokat ajánljuk mindazon területek burkolására, ahol alapvető szempont a biztonságos környezet kialakítása. Mivel ezek a burkoló elemek kiváló ütéscsillapító képességgel rendelkeznek, vízelvezető felületüknek köszönhetően csúszásmentesek, ezért megfelelő burkolóanyaga játszótereknek, iskolai, óvodai udvaroknak, lépcsőknek, medence tereknek, kül- és beltéri sportpályáknak.

Olyan egyenletes, sima felület alakítható ki a segítségükkel, ami karbantartást nem igényel, nem kopik ki, az esetlegesen sérült elemek könnyedén cserélhetők. Tisztítása egyszerű, nincs sárképződés, ezért a burkolat higiénikus megoldást nyújt.

A védőburkolat rugalmasságának köszönhetően óvja az ízületeket, elkerülhetővé válnak a végtag törések, ficamok, zúzódások.

Jó hő- és hangszigetelő képességgel rendelkezik, újrahasznosított gumi alapanyagokból készül, ezért környezetünk védelmét is elősegíti.

Széles színválaszték teszi lehetővé a kreatív, biztonságos felület kialakítását, aminek kivitelezésére a PEBACO Kft.® szolgáltatását is választhatja a megrendelő, ahogy a gumitéglák, gumilapok helyszínre szállítását is.

További felhasználási területek

Fürdőszoba, konyha

Játszóterek

Éttermek, vendéglátó helyiségek

Élelmiszeripari egységek