Ergonómiai szőnyegek

Mi az ergonómiai szőnyeg?

Ezt a különleges, dekoratív, sok év tapasztalatai alapján fejlesztett termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik számára a higiénikus, egészséges, biztonságos munka- és lakókörnyezet kialakítása alapvető szempont, a magas esztétikai színvonal megtartása mellett.

Specifikusan egyes meghatározott munka, lakó és szórakoztató területekre alakították ki a különböző szőnyeg típusokat. Gyáraktól a wellness központokig, üzemi konyháktól az iskolákig, élelmiszeripartól a kórházakig bárki megtalálhatja, kiválaszthatja a számára tökéletes megoldást nyújtó szőnyeget.

Az óriási szín- és mintaválaszték egyedi megjelenést, kreatív környezet kialakítását teszi lehetővé.

termék jellemzők

Csúszásmentes, biztonságos

Antibakteriális

Könnyen tisztítható

Vegyianyagoknak ellenáll

Vízáteresztő

Variálhatóság

Ergonómiailag tökéletes kialakítás

Dekoratív, nagy szín- és mintaválaszték

További felhasználási területek

Hotel,
Vendéglátás

Wellness hotelek, vendéglátás, üzemi konyhák, hotelek, uszoda

Gyárak, üzletek

Gyártóüzemek, pékség, cukrászat, műhelyek

Közintézmények

Egészségügyi intézmények, iskolák

Irodaházak, bevasárlóközpontok

Plázák, mozik, színház

Ipari, gyárüzemi szőnyegek

A tökéletes megoldást ajánljuk olyan ipari komplexumok, gyárak, szerelőcsarnokok, kisebb műhelyek számára, ahol a munkások szerelősorok, gép padok, gyártó szigetek mellett többnyire álló munkát végeznek. A munkaterülettől függően különböző szőnyegek, alátétek biztosítják a kellemesebb, kényelmesebb, biztonságosabb munkavégzést, növelve ily módon a termelés hatékonyságát.

A munkahelyek, munkakörnyezetek a száraz területektől a nedves vagy rendkívül olajos területekig változóak lehetnek. Valamint a különböző, szakosodott iparágaknak szükségük lehet arra, hogy állandó védelmet nyújtsanak mind a munkások, mind a környezet megóvása érdekében tűzveszéllyel, elektromos kisülésekkel, vegyi anyagokkal, élelmiszeriparban baktériumokkal, fertőzésekkel szemben. Az általunk ajánlott szőnyegek megoldást nyújtanak ezekre az iparban mindennapos problémákra.

Ezeket a szőnyegeket úgy tervezték, hogy ergonómiailag támogassa a dolgozó embert. Anyaguk és kialakításuk lehetővé teszi, hogy az állómunka a láb, a talp számára stabil, kényelmes legyen, a gerincről a felesleges, kemény talaj általi terhelést levéve a munka kevésbé fárasztóvá váljon, ezáltal egészséges, koncentráltabb, könnyedebb, hatékonyabb munkavégzést eredményezve, munkás és munkáltató kölcsönös megelégedettségét szolgálva így.

Élelmiszeripari, üzemi konyha, táplálék feldolgozás

Biztonságos, kényelmes, tiszta munkavégzés megvalósítására tervezték és fejlesztették a kimondottan erre a területre gyártott szőnyegeket. Azokat a fő tényezőket figyelembe véve célozták meg a környezet megfelelő kialakításának lehetővé tételét, amik közvetlenül a munkavégzőre illetve a környezetre hatnak, mint például állómunkával járó nehézségek, csúszós padlók, szigorú higiéniai követelmények, törékeny tárgyak megóvása, hideg környezet, élelmiszerbiztonság, fertőzésekkel szemben való védelem.

E területeken a zsírosodás, olajosodás, nedvesedés, padlóra került vér, liszt, egyéb biológiai hulladék általi elcsúszások okozzák a munkahelyi balesetek nagy százalékát, ami jelentős fennakadással, munka, így termelés kieséssel járhat. A csúszásmentesség kialakítása ezeken a területeken mindig is kihívást jelentett, hiszen sima, könnyen tisztán tartható, egyszerűen kezelhető felületek létrehozása szükséges.

Sok kárt okoznak még a munkavégzés közben földre, kőre ejtett törékeny tárgyak, amik az anyagi károkon túl előidézhetik annak a veszélyét is, hogy a szétpattanó üveg és porcelán darabkák az ételbe, élelmiszerbe kerülhetnek, így a fogyasztó egészségét kockáztatva.

Az általunk ajánlott szőnyegek anyagtulajdonsága és speciális kialakítása a tökéletes megoldást nyújtja mindezen problémák orvoslására.

Belépő szőnyegek, védő szőnyegek - a belső használati terek tisztaságáért

Az általunk ajánlott szőnyegek használatakor széles szín és minta választék áll rendelkezésre, amennyiben professzionális, praktikus, hatékony, ám egyúttal igényes, dekoratív megoldást kíván elérni és alkalmazni a por, a kosz, a sár távol tartása érdekében szállodaiparban, közösségi helyiségekben, iskolák aulájában, bejáratánál, irodákban, üzletekben, plázákban, kórházi folyosókon és egyéb olyan belső terek esetében, ahol cél a biztonságos, higiénikus környezet kialakítása, a tisztaság látványának és érzetének folyamatos megőrzése, fenntartása.

E szőnyegek eltávolítják a nedvességet, a port, a sarat és egyéb szennyeződéseket a cipőről, így megakadályozzák ezek széthordását a helyiségekben. A bejáratnak, s annak környékének állandó tisztaságot, üdeséget, ragyogást kölcsönöz. Csúszásmentességének köszönhetően elkerülhetővé válik a bejáratnál vizes cipővel padlóra lépve az esetleges elesés, baleset.

A szőnyeg alján kialakított puha gumi felület által elkerülhető, hogy a szőnyeg elmozduljon a kívánt területről.

Tisztítása egyszerű, a porszívó rendszeres használata mellett szükség esetén mélytisztíthatjuk a megfelelő szerrel, illetve magasnyomású vízsugárral is. Gyorsan szárad.

Vizes helyiségek, zuhanyzók, uszodák csúszásmentes burkolata

Azok a gumiszőnyegek a termékcsaládon belül, melyek rácsos vagy lyukacsos kialakításúak, tökéletes megoldásként szolgálhatnak olyan belső terek esetében, ahol elengedhetetlenül fontos a biztonság megőrzése érdekében, hogy csúszásmentessé tegyük a padlót. Kialakításának köszönhetően elvezeti a vizet, az nem gyűlik így össze a padló felületen, s még mezítláb rálépve sem eshetünk, csúszhatunk el rajta.

Praktikus, egyszerű, gyors lehelyezésével azonnal elérhetjük a kívánt hatást. Anyaga erős, tartós, tisztítása könnyű.